bezár

Rendben

MŰVÉSZTÁBOR

Művészeti tábor a Deseda partján

A nyári szünetben a Pannónia Kulturális Egyesület ismét kreatív alkotótábort szervez a Deseda tó partján, szép természeti környezetben. Napközis jellegű táborainkba hétfőtől péntekig várjuk a 7-14 éves fiúkat és lányokat. Aktív kikapcsolódást kínálunk, ahol a gyerekek képességieket fejlesztve, tehetségüket kibontakoztatva – a maguk szintjén – ismerkedhetnek a különböző képzőművészeti technikákkal, valamint a természet szépségeivel és a magyar kultúra értékeivel egyaránt. A kézügyességet, kreativitást, vizuális látásmódot fejlesztő délelőtti foglalkozásokat követően a délután mozgással, sportos játékokkal telik. A programok reggel 7:30-tól 16:30-ig tartanak.

Biztosítjuk a szakszerű felügyeletet, a művészeti foglalkozáshoz szükséges összes eszközt, az élményekben gazdag programokat, a napi háromszori étkezést, amelyből az ebéd meleg étel. A gyerekek ajándék pólót kapnak, továbbá az elkészített alkotásokat haza vihetik. A Deseda mellett, szép természeti környezetben, körülkerített, zárható udvarú vendégháznál tartjuk táborainkat.

helyszín panoráma

Idén a világjárvány miatt különösen nagy jelentősége van, hogy a foglalkozások kizárólag szabad téren zajlanak, így a lehető legnagyobb biztonságot tudjuk garantálni táborozóinknak. A tábori személyzetet rendszeresen teszteljük, védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniás előírások betartására.

Szintén fontosnak tartjuk leszögezni, hogy amennyiben a gyermek betegség vagy bármilyen egyéb okok miatt nem tudja megkezdeni a táborozást, illetve félbe szakítja azt, akkor a részvételi díj egésze vagy annak fennmaradó része visszafizetésre kerül.

Turnusok:

1. turnus 07. 05-09. - BETELT

2. turnus 07. 12-16.

3. turnus 07. 19-23.

4. turnus 07. 26-30.

5. turnus 08. 02-06.

6. turnus 08. 09-13.

Tervezett programok:

• kavicsfestés

• arcfestés

• csillámtetoválás

• sportprogramok, vetélkedők

• vízi csata, számháború

• ismerkedés az erdő, a vízpart élővilágával

• saját póló elkészítése

• túra

• kreatív ismerkedés a magyar népi hagyományokkal

• kincskeresés

• élményfestés – az elkészült képet a gyerekek haza vihetik

• pénteken kiállítás az elkészült alkotásokból

A tábor díja 26.000 forint/fő/hét. A részvételi díj összegét legkésőbb a turnus kezdete előtt hét nappal kérjük a Pannónia Kulturális Egyesület számlájára (számlaszám: OTP 11743002–26482428) befizetni.

A közleményben a gyermek neve és a turnus dátuma szerepeljen!

Táborainkra turnusonként maximum 15 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, amelynél a befizetések sorrendjét tekintjük mérvadónak.

Jelentkezés >>

Érdeklődni:

Hofrics Marianna
+36205415176

Farkas Beáta
+36205998120

pannoniaegyesulet1@gmail.com

:: TÁMOGATÓK ::
Nemzeti Kulturális AlapMagyar Művészeti AkadémiaKaposvár Megyei Jogú Város ÖnkormányzataSzerencsejáték Zrt.MiniszterelnökségBGA Zrt.Nagykanizsa Megyei Jogú Város